Adatvédelmi tájékoztató

A Quadratlonon  való részvétel és az ahhoz kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A Quadratlon során szolgáltatott személyes adatok rögzítése az érintett kifejezett hozzájárulása alapján történik, azokat a Szervező kizárólag saját marketingcéljaira használhatja fel. A Nevezők/Látogatók a Quadratlon során közvetlenül a Szervező számára adják meg az adatokat.

Az adatkezelés során a Szervező maradéktalanul betartja az információs önrendelkezési jogról szóló törvény előírásait (2011. évi CXII. törvény), az adatokat harmadik személynek nem továbbítja. A pályázók a hozzájárulás megadása előtt jelen adatvédelmi szabályzat alapján teljes körű tájékoztatást kapnak az adatkezelés céljáról és kezelésének módjáról.

A Nevezők/Látogatók a jelen Quadratlonon való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező díjmentesen felhasználja a Nevezők/Látogatók személyi adatait és személyes jellegű információit az érdekeltségébe tartozó cégek reklámtevékenysége és a jelen Quadratlon lebonyolítása és dokumentálása céljára.

A Szervező tájékoztatja a résztvevőket, hogy a Quadratlonon való részvétel során megadott adatait a Szervező kezeli. A jelentkezés önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelje a jelen Quadratlon szabályzatban foglaltakat! A résztvevők adatait a Quadratlon lezárását követő 30 napon belül töröljük.

A Szervező felhívja a Nevezők/Látogatók figyelmét, hogy - az önkéntes adatszolgáltatásra tekintettel – a Quadratlon lezárását követően a Nevezők/Látogatók  bármikor, indokolás nélkül kérhetik adataiknak jelen Quadratlonon rögzített célból történő kezelésének megszüntetését. Az adatkezelés megszüntetésére vonatkozó kérelmet alábbi módokon lehet a Szervezőhöz eljuttatni:

Postai úton:

Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület 5711 Gyula/Gyulavári Fehér-Körös u. 21.

E-mailben: felfoldifahaz@t-online.hu

A borítékon/tárgyban, tüntesse fel: „adatkezelés”.